Det händer grejor

Nu står den där. På plats. Diskmaskinen. Ömsom livrädd ömsom så jävla skön känsla!! Nu är det bara lister i hela lägenheten, kyl & frys, golv som sviktar i hallen, fogar efter diskbänken & en massa påpekningar kvar! Spänning

Skickat från min iPhone

Annars då?!

Vad hände med att ens försöka hålla deadline sthlmshantverkare?!

Skickat från min iPhone

En fundering, det handlar om elektriker


Ahaa... så till dagens fundering. Den handlar om elektriker. Gör dom som standard att först skjuta upp en dag genom ett mail? Sedan dyka upp på utsatt tid. Sedan prata politik så länge som möjligt ( vilket verkar gemensamt med golvläggare. Svåravgjort vad dom menar egentligen. Rankar ner på " dom röda" samtidigt som det kastas med uttryck så som " dom jävla bratsen" *ber till gud här att dom inte är sverige demokrater*) på denna punkten har jag svårt att säga jajja.. du kanske borde arbeta? så jag nickar å säger joo jag är från norr, jooo sosseland osv.

Sedan så finner elektikern att det saknas en del till maskinen. Tittar på sitt ur.. hmm jooo det är ju snart lunch ( klockan är då 10.30!! ) å bara.. joo jag kommer vid 14tiden är det okej? Jag tycker det lät som en plan.

Sen väntade jag. Väntade. Väntade. Antog att han garanterat hade slutat vid fem så då slutade jag vänta.

Summering av frågan: Gör elektriker EXAKT allt de kan för att vara så sega och göra sitt jobb så lite som möjligt?

Här är den! Första koppen från moccamaster! Så nöjd

Hantverkare? jorosåattde


Är det kotym för hantverkare att lämna efter sig toaletten i så äckligt skick som möjligt? Har dom tävling när dom skickar varandra mms med " deras värsta" ? Eller har dom kanske något slags forum?
buuuu! och ush!

Tycker man inte att en sån sak är pinsam? Eller är det med stolthet de traskar ut genom dörren halv fyra och klappar sig på axeln några extra gånger?

Det står fam. Otur på vår dörr?

Det är en man som lägger golv i vårt kök right as I write så att säga. Jag & Walter har gömt oss i Walters rum så vi inte behöver bli allt för rädda av alla höga ljud. Somnade ett tag i Walters gym vaknade & köket är näst intill klart. Ända grejen... Kyl & frys rymms inte under sina skåp. Tur att vi är vana vid oflyt, det blev en ryckning på axlarna. Nån får vel fixa de

Längtar mig sönder och samman


Det är ju helt stört! Men senast på fredag så står en Moccamaster i vårt kök!!
Löjligt så det går att längta efter en kaffekokare, det är HELT stört!
Har haft en sån pump lite allt för länge, även någon random dålig kaffekokare från coop åsså pulverkaffe såklart.
Men nu! Nu händer det och äntligen kommer koppen kaffe kännas värdefull och värd att dricka. Lyckan!

Det är viktigt för oss alla att läsa den här!!

Om jag får tipsa om något, angående vanvård inom vården. Jag vet att det inte är så överallt. Men det som beskrivs, finns inga ord! Jag mår illa, blir förtvivlad, känner paniken hos författaren. När var det de blev såhär?!

http://www.dn.se/kultur-noje/kristian-petri-ni-har-lagt-ett-stort-morker-over-min-pappas-sista-veckor-i-livet

Skickat från min iPhone

Rör inte min lugg!


Det finns en sak jag lovat mig själv, men gång på gång bryter jag mot mitt egna löfte. Såklart handlar det inte om sötsaker, träning eller annat som är gott för hälsan. Det handlar om mitt hår! Jag har lovat mig så många gånger om att inte klippa mig själv igen. Men löftet, det exakta löftet är som enbart till för att brytas. Nöjd som en gnu just nu, hoppas det känns lika väl imorgon. För luggen, jag har saknat dig!

ahapp


Ahapp! Då sitter jag i soffan, slöglor på tv, läser nå bloggar och tror att det fortfarande är osanning.
Imorgon ska jag träffa min bror, ska bli fint. Vi ses allt för sällan, tyvärr lätt hänt antar jag när man bor så långt ifrån varandra.
Vi ska hämta våra sista grejor i Årsta, stänga dörren, lämna nyckeln och aldrig mer hamna där igen ( tar i trä många gånger om ).
Så jävla lyxit de där lät va?! Men bara för att toppa det hela så bjuder vi Mickey på middag, och den ska fasen smaka!
Här är det tillåtet för lite avundsjuka eller så behöver man inte känna så. Nu vill jag bara tillägga att Lotto och Trav gör mig väldigt trött.

vi är hemma igen

Så stog vi där, yrvakna tjugo i sju. Elektrikern skulle komma, och sen skulle några gubbar komma och gjuta vårt hallgolv ( ja hallgolvet har varit ett halvmeters djupt hål ett tag) men nu när det äntligen har torkat, golvet och trapphuset så ska vi få golv igen.
Jag trodde att jag skulle behöva vara ute och ströa med Walter från 7 i morse till kring två i eftermiddag, men icket! Det dammar ju inte ett nå och smidigare och snabbare hantverkare måste vara svårt att finna. På en 45minuter var de klara och nu sitter jag och Walter här och väntar på bättre tider. Ja det är om ungefär tre timmar, då kan vi gå på betongen, ut genom dörren, ner på gatan och direkt mot blombutiken! VI BOR HEMMA NU!!!! ( men för varje droppande eller vattenliknande ljud hoppar jag till )

Donde esta vår tv?

Idag har det packats, burits och besökts bvc.
Den gulliga nyheten är att Walter nu mer väger klump över 8kg sötnöt
Den trevliga nyheten är att imorgon somnar vi hemma och det är fint där om än inte klart.
Den tråkiga nyheten, vem är idioten som stulit vår tv ur vårt förråd?!

Jajja så kan de gå tydligen


Skickat från min iPhone

Hola hola! torrt ännu?


Sedan den 21 juli har vi bott på rätt många adresser. Uthyrningsrummet, i en tjusig men brutalvarm bohemlägenhet på söder, scandic malmen, en källare i Årsta, på Hammarö, i Umeå, i ett dödsbo i Årsta och nu på torsdag får vi efter vår lilla tripp äntligen komma hem!
Allt kommer inte att vara klart sådär så som det var när vi en gång i maj flyttade in, men nästan. Det är bara nå golv och en tork som kommer göra sig påminda om helvetet som en vattenskada kan råka bli. Men så illa är det inte.
Har fått en massa erfarenheter och på oturskontot kan det ju inte finnas mer kvar.
Gröndal! så jag saknat dig!

Nöjdheten

Jag har en för himla trevlig mammagrupp att få höra hemma i. Trodde aldrig den dagen jag skulle säga dom orden kunde ens dyka upp. Men så skönt det är, att träffa andra i ens egna situation så likt men så olikt. Nöjdheten.

Bara sådär blivit väldigt förtjust i isigt kallt vatten, alltså löjligt förtjust

iiiiii!


Det finns lixom ingen hejd på hur länge vi har väntat på att få flytta hem igen. Just nu så är hallen uppborrad och man kliver ner i ett halvmeter djupt hål när man går innanför dörren.
När vi var hem tvärt i helgen för att hämta post så kändes allt så hopplöst. Lixom bortom alla möjligheter att vi någonsin ska få komma hem igen. Men så idag! Det finns en plan och det finns ett företag. På måndag böjar återställningen! Om allt går som det ska är vi hemma den 16e.
Det är ofattbart!
Nu funderar jag mest på om golvet ska bli som på bilden. Svåravgjort