Tjoho

Jag väntar på flyget som ska ta mig hem till Ume HC!!! Jag är smått skakig av pepp. Nervös för hur mycket jag kommer sakna knodden som lär ha helt sjukt kul med sin papa men ändå.

Skämmes för dom som just parkerade sin mamma i rullstol bakom en sopkorg. Idioter! Nu ombordstigning, ja ska dricka kaffe i luften! ( något man inte riktigt kan när Walter är med)

Klicka för källa

Låter på så många som att de har det så bedrövligt tungt. Kill och tjejproblem, barn eller inte barn? Karriär eller stanna nöjd? Vad är nöjd? Vikten, helvetes jävla vikten! Så hittas inte de perfekta byxorna samtidigt som dåligt samvete över att folk dör världen över. Just ja, så semester, HELVETTE semester! Om jag inte får mina veckor döööör ja för då blir det inte som jag vill, jag jag jag jobbigt dåligt jobbigt.
Gött om de skulle få vända snart. Börja inse att ta hand om varandra, att vikten är ett låssasproblem och att vi egentligen är helt bedårande allihopen av oss. Å sen, om det inte blir exakt som du tänkt så kanske det blir ännu bättre?!

Vill mest uttrycka att jag idag dog reppeppsdöden

Hjärnknut

Påminner migsjälv ungefär hundra gånger per dag att sluta tänka på jobbi framtiden. Men de går bara inte att sluta tänka. Blir knäpp. Vill lixom inte tillbaka där jag slutade för mammaledighet fast ändå vill jag. Jag vill tillbaka till galen research, sanslösa kreativa möten, stress & lycka. Men just den tjänsten hag hade fungerar lixom inte om familjen går först, och det gör den för mig. Knutar i huvudet kanske är någon form av hjärngymnastik, hoppas, då behöver jag inte bli stressad över att jag stressar

mattmani

Bild

När en sak blivit klar här hemma så står alltid någonting nytt på listan. Antar att jag inte skulle tänka eller känna på samma vis om jag spenderade mindre tid hemma, men jag älskar mitt hemma, mår så himla fint här och vill på något sätt forma hemma till det optimala, ultimata.
Nu är jag på jakt efter en matta, jag vill ha färg.
Började kolla på stora vida internet och fann Carpet Vista jag är helt fast! de säljer helt fantastiska mattor antika, handknutna, sanslöst fina och nu vill jag ha några för många trodde inte att det bodde en mattmaniker i mig, men tydligen.

trixet




Jag kanske kom på trixet igår. eftersom spotify gör mig helt förvirrad i allt jag vill och inte vill lyssna på så plockade jag fram några gamla skivor som jag ju alltid tyckt om men inte lyssnat på länge ( pga spotify, och ja jag älskar ju egentigen spotify men ändå) så promenerade jag från första till sista spåret. Så jäkla fint. Idag ska vi göra exakt det samma, runt runt på sjön här nere.
Att gå på isen ger något mer spänning än den moddiga vägen, festligt!

En gå i par person

En av de grejorna jag önskar mest just nu är att jag skulle tycka om att vara ute och gå allena/ jag och Walter. Att jag lixom inte kunde vänta på morgonen för att få snöra på mig mina perfekta gåskor och kasta oss ut genom dörren och möta vilket väder som, spela ingen roll för jag vill just gå.
Men det händer lixom inte, jag är en gå i par person, tydligt, bevisat och fan å!
Jag ska verkligen försöka reda bot på det hela. Men när spotify ger mig FÖR MÅNGA valmöjligheter så lockar inget ett nå ens där. Jag måste ransaka här, göra en bra lista alt. sno någon annans och bara mata promenad. För vem mår dåligt av frisk luft?! Ingen troligtvis.
Efter kaffet går jag ut!