bilden är länken
Imorgon åker jag och minimi Walter till Umeå. Där vankas familjehäng, kompishäng, bebishäng promenader, stugbesök och allt sånt där. Men allt startas upp med att jag och LisaLee spelar skivor på skarinska. Så himla wonderful! Vet inte alls vad jag ska spela då det var miljarders år sedan känns det som ( 8 + nio + någon till ) månad sedan. Så otroligt fint det ska bli!

hipsterbranding

http://hipsterbranding.tumblr.com/
Han har gjort remakes på logotyper för att passa in i hipstervärldens allra djupaste skogar bland ekrar och små skärmmössor.
Helt genialiskt! Han är från Schweiz Dave Spengeler och bara 22 år. Seriöst så faboulöst det är med unga helt fantastiska formgivare!

ölfinheter


Man behöver inte tycka om smaken av öl. Man kan avsky den om man så vill. Men många öl är så fint formgivna att det omöjligt får ogillas!
Kolla här inspirerande om inte annat

En annan sida

Jag tycker att Kony, han tillsammans med så många andra som jag känner till och inte känner till är så sanslöst obehagliga. Jag är även en sucker för fina beskrivningar, tydliga tillsammans med en fantastisk form. Så visst kändes Make Kony famous som en helt genialisk grej.
Och även om det är så att den amerikanska staten ligger bakom det hela, med CIA FBI criminal minds och The Wire ( ja allt och allt) så är det ett sjukt bra och intressant sociala medierexpriment.

Den här killen i denna videon har jag inte heller källor kring eller något att säga varken bu eller bä om, men han ger perspektiv. Blod på mina händer vill jag inte ha, men inte heller vill jag säga nej till att hjälpa barn slippa bli tillfångatagna, kidnappade och våldtagna.

ljusets baksida

Det blir ljusare ute men jag blir enbart tröttare, sån otroligt dålig ekvation.
Funderar på saker som, när är det okej för ett litet barn att börja gunga? Hur hade svenska kyrkans kampanj mot svält sätt ut om den istället handlade om att slå vad ( idag är det utmaningar som det handlar om )
Ska jag söka skola eller jobb till hösten, båda? i så fall vad för jobb? Ska jag kanske gå och bli totalt okreativ och tyst? troligtvis inte.
Vart ska jag finna tid till mina fantastiska ideér? för jag måste sova på kvällen, jo det är ju så, det har blivit ljusare ute och med det har jag blivit trött.