Vattenskada var det här, sail on sailor

Bilden kommer från ?
Hem kommer vi glada i hågen. Pratar om vårt drömboende samtidigt som vi svänger in på vår nya favoritväg. Hoppar in i lägenheten med sådär hoppiga ben ( obs ljug! sjukt stela ) in i lägenheten för att Per ska utbrista VA I HELVETTE! hela köket står i vatten. Hallen är mjuk som sådär blött trä kan vara, det bubblar kring listerna i sovrummet och in i vardagsrummet. VÄLKOMMEN HEM SUCKERS! men tack så jävla mycke diskmaskinshelvete!
Dagen som skulle avnjutas i ledighetens tecken, ge Walter nya rutiner gick åt till att ringa försäkringsbolag, bostadsföreningar, ordföranden, vise ordföranden, tänka va tusan!? Hur fungerar omvänd Karma? Eller Per ringde, jag tog hand om Walter och ville mest gå under/ vakna från vad som skedde.
En gubbe kommer hit och kastar sig ner på golvet med ett stålverktyg som han dunkar i golvet så Walter vaknar och säger bestämt att nej minsann, här kan i inte bo på ja en åtta veckor plus kanske två... ja för byggarna dom har ju semester dom, å här blir det möggel, å en sån där liten pojk får inte vistas i sån miljö. Ja så kan jag ju tillägga att fläktarna kommer ge er 40 grader värme här.
Historien slutar inte där... men.
Vi var på BVC med Walter och han är PERFEKT! Vi har badat pojken och han ÄLSKAR det! det plus lite mer har vägt upp dagen många gånger om. Nu hoppas vi på att någon vänlig själ kan tänka sig att hyra ut sin lägenhet till oss. Försäkringsbolaget betalar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar